Referenties kandidaten

Lees hier hoe onze kandidaten denken over de dienstverlening van ICT Career.

Account beheren

" Ik werk nu ruim twee jaar intensief samen Karst om de startup organisatie AgoraSys op te bouwen. Waarbij team spirit, maatschappelijke betrokkenheid, hands-on mentaliteit, resultaatgerichtheid én de uitdagende combinatie van inhoudelijke IT binnen het zorgdomein, de contouren bepalen voor de werving & selectie die we samen invullen. Ik heb Karst leren kennen als iemand die deze contouren uitstekend aanvoelt en daar ook de juiste kandidaten bij weet te vinden. Bij twijfel vraagt hij door, heeft voldoende kaliber om zijn professionele ervaring en expertise in te zetten en spreekt onze taal en snapt ons DNA. Wij bouwen samen door! "

Roel Keizer, Programmadirecteur Vigo/Agorasys

" Voor het bemiddelen van IT vacatures werken wij bij FSSC reeds enkele jaren samen met Karst Dollekamp. Karst neemt de tijd om ons bedrijf en onze behoeftes goed te begrijpen. Zijn persoonlijke aanpak, zijn kennis van de markt en het gebruik van video’s waarin wij onszelf presenteren, maken dat we tot op heden altijd onze IT vacatures hebben kunnen invullen. Mede vanwege zijn persoonlijke aanpak, zijn transparante communicatie en doordat Karst zijn afspraken altijd nakomt, ervaar ik samenwerking met Karst als erg prettig. "

Hent van Oijen, Manager IT bij Foundation FSSC

" Wij werken al langere tijd met veel plezier samen met Karst, hij heeft meerdere IT vacatures voor ons ingevuld. Natuurlijk hebben wij in het verleden ook met andere bureaus samen gewerkt maar Karst met zijn bedrijf ICT Career onderscheidt zich naar mijn mening als volgt: Hij investeert tijd in echt goed te begrijpen wat wij doen en waar onze behoeftes liggen. Hij levert snel goede en gekwalificeerde kandidaten aan. Hij komt zijn afspraken na. Karst communiceert duidelijk en het is goed samenwerken met Karst. Wij bevelen hem van harte aan! "

Bert Willemsen, directeur bij aXite Security Tools

Benieuwd naar wat ICT career voor jouw kan betekenen?

Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Neem contact op

Top ICT vacatures

Recente artikelen / blog items

Stel, je hebt een IT vacature en je overweegt om voor de werving samen te gaan werken met een IT executive recruitment bureau. Hoe weet je dan welk bureau goed is? M.a.w. op welke criteria moet je selecteren?

Lees meer
Lees meer over Een goed IT executive recruitment bureau

Met het gemak van het internet, en daarmee de toegang tot allerlei databases met IT-professionals, is het relatief eenvoudig om kandidaten voor een moeilijk te vervullen ICT vacature te vinden. Het vinden van kandidaten is een eerste stap, maar het in gesprek komen met professionals is de volgende uitdaging. Mijn bedrijf ICT Career beschikt over uitgebreide ervaring op het gebied van ICT executive search en ik wil graag een aantal do’s en don’ts bespreken.

Lees meer
Lees meer over Do s en don ts bij IT executive search

Ben je op zoek naar een partij die je kan helpen met het vinden van goede IT professionals? In deze blog geef ik je een praktisch inzicht over hoe een goed en succesvol executive search traject ingericht zou moeten zijn.

Lees meer
Lees meer over Hoe vind je een goed buro voor IT executive search