Het laatste nieuws

Lees hier alle artikelen en blog items

Filter op blog categorie

Stel, je hebt een IT vacature en je overweegt om voor de werving samen te gaan werken met een IT executive recruitment bureau. Hoe weet je dan welk bureau goed is? M.a.w. op welke criteria moet je selecteren?

Lees meer
Lees meer over Een goed IT executive recruitment bureau

Met het gemak van het internet, en daarmee de toegang tot allerlei databases met IT-professionals, is het relatief eenvoudig om kandidaten voor een moeilijk te vervullen ICT vacature te vinden. Het vinden van kandidaten is een eerste stap, maar het in gesprek komen met professionals is de volgende uitdaging. Mijn bedrijf ICT Career beschikt over uitgebreide ervaring op het gebied van ICT executive search en ik wil graag een aantal do’s en don’ts bespreken.

Lees meer
Lees meer over Do s en don ts bij IT executive search

Ben je op zoek naar een partij die je kan helpen met het vinden van goede IT professionals? In deze blog geef ik je een praktisch inzicht over hoe een goed en succesvol executive search traject ingericht zou moeten zijn.

Lees meer
Lees meer over Hoe vind je een goed buro voor IT executive search

ICT Career is sinds 2001 specialist op het gebied van IT Recruitment in de Randstad en met name in Amsterdam. Wij zijn IT recruitment specialist in het vinden van de juiste IT professional.

Lees meer
Lees meer over Amsterdam IT Recruitment

De beste IT’ers zijn lastig te bereiken. ICT Career gaat op zoek naar de kandidaat die niet alleen bij je vacature maar ook bij de organisatie past. Dit doen we proactief. We beschikken over een sterk netwerk van IT professionals die latent op zoek zijn naar een betere baan.

Lees meer
Lees meer over ICT Career een goed IT recruitment Bureau

 Vanuit mijn 15+ jaren ervaring als IT recruiter, zal ik proberen te verwoorden wat een IT recruiter is en doet.

Lees meer
Lees meer over Wat is een IT Recruiter

Er is een fors tekort aan IT professionals. Om die reden worden ze vaak benaderd. Maar het lijkt er soms op dat IT professionals dat niet altijd op prijs stellen. Of willen ze misschien wel benaderd worden maar hangt het af van de manier waarop?

Lees meer
Lees meer over Recruitment en IT professionals een contradictie

ICT Career is sinds 2001 een succesvol IT recruitmentbureau. Ben je op zoek naar een IT recruitmentbureau dat je kan helpen met het vinden van gekwalificeerde IT professionals, neem eens contact op met ICT Career.

Lees meer
Lees meer over IT Recruitment

Zoeken jullie een IT executive search bureau? ICT Career is sinds 2001 succesvol in het vinden en bemiddelen van IT professionals en IT Managers.

Lees meer
Lees meer over Wat is een executive search