Werving en selectie ICT voor bedrijven

ICT Career is al sinds het jaar 2000 specialist op het gebied van werving en selectie in de ICT. Wij werken met een klein team van 2 tot 3 recruiters. Deze grootte is een bewuste keuze om kwaliteit te kunnen bieden aan zowel de bedrijven waarvoor wij een ICT vacature invullen, als ook de IT professionals die wij bemiddelen.

 

Onze diensten

Sinds het jaar 2000 is ICT Career een toonaangevend ICT werving en selectie buro. We zijn specialist in het invullen van ICT vacatures en hebben zorgvuldig een groot netwerk opgebouwd met IT professionals.

Lees meer over Werving en Selectie ICT
Lees meer over Lees meer over Werving en Selectie ICT

De beste IT’ers zijn lastig te bereiken. ICT Career gaat op zoek naar het IT talent dat bij je vacature en organisatie past. Dit doen we proactief. We beschikken over een sterk netwerk van IT professionals die latent op zoek zijn naar een betere baan.

Lees meer over IT Recruitment
Lees meer over Lees meer over IT Recruitment

ICT Career heeft zich de laatste jaren bewezen als IT headhunter. Aan de hand van een zorgvuldig opgestelde targetlijst benaderen wij discreet gekwalificeerde kandidaten uit ons netwerk en stellen een klein aantal IT professionals voor aan de opdrachtgever.

Lees meer over IT Headhunting
Lees meer over Lees meer over IT Headhunting

Goede IT professionals zijn moeilijk te vinden. ICT Career beschikt over een zorgvuldig opgebouwd netwerk met IT professionals en heeft een lange ervaring op het gebied van IT executive search voor het vervullen van ICT vacatures.

Lees meer over IT Executive Search
Lees meer over Lees meer over IT Executive Search

Hoe ICT Career zich onderscheidt

ICT Career onderscheidt zich als trusted partner voor ICT werving en selectie

  • wij kiezen ervoor om een klein buro te zijn zodat we kwaliteit kunnen leveren aan zowel de opdrachtgever als ook aan de kandidaten
  • wij zijn reeds succesvol binnen de Nederlandse markt sinds het jaar 2000
  • wij beschikken over een zorgvuldig opgebouwd netwerk van IT professionals
  • wij spreken alle kandidaten persoonlijk of via skype voordat wij de kandidaat bemiddelen
  • binnen ICT Career heb je 1 aanspreekpunt
  • 70%+ van onze opdrachten komt van klanten met wie wij een langdurige relatie onderhouden
Zijn jullie op zoek naar een IT specialist of een IT manager?

Kunnen jullie de hulp gebruiken van een goed IT Recruitment bureau? Ga eens in gesprek met ICT Career, wij zijn succesvolle IT recruiters.

Kom in gesprek

Benieuwd naar de ervaringen van klanten van ICT Career?

” Voor het bemiddelen van IT vacatures werken wij bij FSSC reeds enkele jaren samen met Karst Dollekamp. Karst neemt de tijd om ons bedrijf en onze behoeftes goed te begrijpen. Zijn persoonlijke aanpak, zijn kennis van de markt en het gebruik van video’s waarin wij onszelf presenteren, maken dat we tot op heden altijd onze IT vacatures hebben kunnen invullen. Mede vanwege zijn persoonlijke aanpak, zijn transparante communicatie en doordat Karst zijn afspraken altijd nakomt, ervaar ik samenwerking met Karst als erg prettig. “

Hent van Oijen, Manager IT bij Foundation FSSC

Karst is truly one of the best in his field!
Starting from sharing the JD to following and sharing updates and is still keeping in contact that everything is going well.
He guides you well throughout the process and keeps sharing simple yet very helpful & important tips and tricks.
[He did not miss out to share the advice even during his holiday :)]
He tries to understand the expectations of both the parties in depth and prepares you accordingly.

Thank you Karst & I wish you all the very best!

Kanupriya Ahuja, data developer

Karst is a class act! I don’t think I have ever met someone in this field who is so straightforward, punctual, attentive, and helpful in such a friendly open way of communicating throughout the entire process.

Highly recommended !

Erwin Teitler, Product Owner

Karst heeft na 2 mislukte pogingen wederom contact met mij opgenomen voor een leuke uitdagende baan en daar werk ik nu. Hij weet goed de match te maken en wie hij kan voorstellen bij de opdrachtgever. Daarbij helpt hij met voorbereiden en geeft graag tips.
Ik vond het erg fijn om met Karst samen te werken.

Winfred Valois, System Owner bij NMVO

Karst was a great help with the whole recruitment process, he was very responsive, helpful and reliable with any questions I had and helped greatly to get me prepared for my interview. Along with this, Karst was always very friendly and a pleasure to talk to while making everything very clear and understandable. I couldn’t of asked for a better recruiter to deal with!

Sean Patten, Software Engineer

In deze tijd is het lastig om de juiste mensen te vinden, maar Karst lukt het elke keer weer. Wij werken al enige jaren met veel plezier samen met Karst. Hij heeft ons al aan meerdere geschikte nieuwe collega’s geholpen. Zijn persoonlijke benadering, netwerk en manier van communiceren werkt uitermate prettig en efficiënt. Feedback van onze collega’s die via Karst binnenkomen geven aan dat zij door zijn aanpak het gesprek zijn aangegaan, zelfs indien ze niet echt op zoek waren. Dus zoek je iemand die voor jou geschikte kandidaten werft dan zou ik zeker contact met Karst opnemen.

Cornelie Glerum, Tweedegraads connectie COO by FSSC

Wij werken al langere tijd met veel plezier samen met Karst, hij heeft meerdere IT vacatures voor ons ingevuld.

Natuurlijk hebben wij in het verleden ook met andere bureaus samen gewerkt maar Karst met zijn bedrijf ICT Career onderscheidt zich naar mijn mening als volgt:

Hij investeert tijd in echt goed te begrijpen wat wij doen en waar onze behoeftes liggen.
Hij levert snel goede en gekwalificeerde kandidaten aan
Hij komt zijn afspraken na.
Karst communiceert duidelijk en het is goed samenwerken met Karst.

Wij bevelen hem van harte aan!

Bert Willemsen, Executive Vice President of aXite Securty Tools

Ik werk nu ruim twee jaar intensief samen Karst om de startup organisatie AgoraSys op te bouwen. Waarbij team spirit, maatschappelijke betrokkenheid, hands-on mentaliteit, resultaatgerichtheid én de uitdagende combinatie van inhoudelijke IT binnen het zorgdomein, de contouren bepalen voor de werving & selectie die we samen invullen. Ik heb Karst leren kennen als iemand die deze contouren uitstekend aanvoelt en daar ook de juiste kandidaten bij weet te vinden. Bij twijfel vraagt hij door, heeft voldoende kaliber om zijn professionele ervaring en expertise in te zetten en spreekt onze taal en snapt ons DNA. Wij bouwen samen door!

Roel K., Tweedegraads connectie Directeur AgoraSys B.V.

Karst heeft Slachtofferhulp Nederland begeleid bij de werving van een manager ICT. Wij waren onder de indruk van de goede set kandidaten die we vlot kregen aangereikt. Karst investeert veel tijd in de relatie met zijn opdrachtgever en met de kandidaten. Dat vertaalt zich terug in kansrijke matches, omdat hij beiden goed kent. Ik heb Karst leren kennen als een servicegerichte recruiter, met een uitstekend netwerk en het vermogen om op strategisch niveau met zijn opdrachtgever mee te denken. Wij blijven in de toekomst graag met Karst werken!

Edward van der Kruijk, Raad van Bestuur Slachtofferhulp Nederland

” Karst heeft voor ons een aantal ICT vacatures ingevuld. De samenwerking en voortvarendheid hebben wij als zeer prettig ervaren. Karst is een goede gesprekspartner, kent de ICT markt, weet de nuance in een vacature te vinden én de juiste persoon voor onze organisatie. “

Chantal Lammers, Manager HR bij Vereniging Eigen Huis

Karst helped me a lot throughout the recruitment in my new role. He was very informative and guided me during interviews and then also kept me updated in each step. His attitudes help candidates to feel more clear about the process and also save them from the uncertainity. I appreciate his help.

Cem Kestek, Development Lead, VP

Recente artikelen / blog items

Stel, je hebt een IT vacature en je overweegt om voor de werving samen te gaan werken met een IT executive recruitment bureau. Hoe weet je dan welk bureau goed is? M.a.w. op welke criteria moet je selecteren?

Lees meer
Lees meer over Een goed IT executive recruitment bureau

Met het gemak van het internet, en daarmee de toegang tot allerlei databases met IT-professionals, is het relatief eenvoudig om kandidaten voor een moeilijk te vervullen ICT vacature te vinden. Het vinden van kandidaten is een eerste stap, maar het in gesprek komen met professionals is de volgende uitdaging. Mijn bedrijf ICT Career beschikt over uitgebreide ervaring op het gebied van ICT executive search en ik wil graag een aantal do’s en don’ts bespreken.

Lees meer
Lees meer over Do s en don ts bij IT executive search

Ben je op zoek naar een partij die je kan helpen met het vinden van goede IT professionals? In deze blog geef ik je een praktisch inzicht over hoe een goed en succesvol executive search traject ingericht zou moeten zijn.

Lees meer
Lees meer over Hoe vind je een goed buro voor IT executive search