Werving & Selectie ICT

ICT Career is opgericht in het jaar 2000 en is een specialist op het gebied van werving en selectie van IT personeel in Nederland. Wij werken met een klein team van 2 tot 3 recruiters en dat is een bewuste keuze. Hierdoor kunnen we werken voor een selectief aantal opdrachten, krijgen de opdrachtgevers en de ICT professionals de aandacht die ze verdienen en kunnen wij de kwaliteit bieden die wordt verwacht.

 

Werving & selectie ICT – waarom ICT Career overwegen?

ICT Career is een IT wervingspecialist die zich sinds het jaar 2000 heeft bewezen als een ICT werving en selectiebureau omdat:

 • Wij sinds het jaar 2000 zorgvuldig een waardevol netwerk hebben opgebouwd van IT professionals;
 • Wij weten welke IT professionals binnen welke netwerken te vinden zijn;
 • Wij de taal spreken van zowel de business als ook de IT professionals. M.a.w. wij weten hoe we een bedrijf en de vacature moeten positioneren bij IT personeel om een match tot stand te brengen.
Op zoek naar een ICT werving & selectie bureau?

Ga eens in gesprek met ICT Career. Wij zijn ervaren IT recruiters.

Kom in gesprek

IT werving en selectie; hoe werkt het proces?

 • De nieuwe opdrachtgever en ICT Career gaan met elkaar in gesprek om kennis te maken en om de (financiële) voorwaarden voor samenwerking af te spreken.
 • ICT Career gaat uitgebreid met de opdrachtgever in gesprek om ons te informeren over het bedrijf, de afdeling en de vacature. Wij evalueren de eisen en wensen t.a.v. de nieuwe collega en adviseren over de haalbaarheid in de huidige markt.
 • ICT Career maakt een aantal eenvoudige video’s met b.v. de manager en een toekomstige collega van het team, ter ondersteuning van de werving.
 • ICT Career:
   • schrijft een pakkende vacature tekst en publiceert deze op een klein aantal websites
   • doet een search binnen haar directe kandidatennetwerk en benaderd de geschikte kandidaten
   • gaat in gesprek met de geïnteresseerde kandidaten en stelt de kandidaten voor die voldoen aan de door de opdrachtgever geschetste eisen
   • begeleidt de opdrachtgever en de kandidaat tot en met het ondertekenen van de arbeidsovereenkomst

Lees hier meer over ICT werving & selectie of over IT Recruitment.

Bekijk onze vacatures

Lees recente artikelen

Stel, je hebt een IT vacature en je overweegt om voor de werving samen te gaan werken met een IT executive recruitment bureau. Hoe weet je dan welk bureau goed is? M.a.w. op welke criteria moet je selecteren?

Lees meer
Lees meer over Een goed IT executive recruitment bureau

Met het gemak van het internet, en daarmee de toegang tot allerlei databases met IT-professionals, is het relatief eenvoudig om kandidaten voor een moeilijk te vervullen ICT vacature te vinden. Het vinden van kandidaten is een eerste stap, maar het in gesprek komen met professionals is de volgende uitdaging. Mijn bedrijf ICT Career beschikt over uitgebreide ervaring op het gebied van ICT executive search en ik wil graag een aantal do’s en don’ts bespreken.

Lees meer
Lees meer over Do s en don ts bij IT executive search

Ben je op zoek naar een partij die je kan helpen met het vinden van goede IT professionals? In deze blog geef ik je een praktisch inzicht over hoe een goed en succesvol executive search traject ingericht zou moeten zijn.

Lees meer
Lees meer over Hoe vind je een goed buro voor IT executive search