Ontdek de Kracht van IT Headhunting

Met de groeiende vraag naar IT-talent is een goede wervingscampagne niet voldoende om IT-talent aan te trekken. Om succesvol IT-professionals en IT-managers te werven is het noodzakelijk deze actief te identificeren en op individuele wijze te benaderen.

ICT Career is dé expert op het gebied van IT headhunting. Met een actieve en doelgerichte aanpak verbinden wij u met de meest geschikte IT-professionals en IT-managers in de markt. Als gerenommeerd IT headhuntersbedrijf staan wij bekend om onze grondige kennis en ons uitgebreide netwerk.

Kies voor ICT Career als betrouwbare IT Headhunter

Als vooraanstaand IT headhuntersbedrijf verbinden wij de beste IT-professionals en IT-managers aan jullie organisatie. Onze jarenlange ervaring, innovatieve technieken en ons rijke kandidatennetwerk zorgen ervoor dat wij snel de juiste nieuwe collega voor jullie kunnen vinden. Neem vandaag nog contact met ons op en ervaar de kracht van IT headhunting met ICT Career.

Wil je nog meer in detail begrijpen wat een IT headhunter doet? Lees dan mijn blog Wat is een headhunter

IT headhunting – een persoonlijke benadering

Bij ICT Career begrijpen we het belang van een goede match tussen jullie bedrijf en de IT-professional die jullie zoeken. Daarom investeren wij tijd en moeite om een duidelijk beeld te krijgen van jullie behoeften en van het type professional dat jullie zoeken. Door ons goed in kunnen te leven in jullie bedrijfscultuur en visie, kunnen wij kandidaten interesseren voor jullie organisatie en de openstaande vacature.

Zijn jullie op zoek naar een goed IT headhunter bureau?

Ga eens in gesprek met ICT Career – ICT Headhunters sinds 2001.

kom in gesprek

IT headhunting – het belang van een sterk netwerk voor succesvolle resultaten

Bij ICT Career hebben wij door de jaren heen een sterk en waardevol netwerk opgebouwd van IT-professionals en IT-managers. En als wij toch een kandidaat over het hoofd zien helpt Artificial Intelligence (AI) ons bij het vinden van die kandidaat.
Kwaliteit staat bij ons voorop: wij richten ons niet op kwantiteit maar op het vinden van de juiste match voor jullie vacature en organisatie. Wij begrijpen de complexiteit van de IT-sector en spreken de taal van zowel de professionals als de managers. Hierdoor kunnen wij de beste kandidaten identificeren en aantrekken.

Inzet van innovatieve digitale technieken bij IT headhunting

Om in contact te komen en te blijven met IT Talent maken we bij ICT Career o.a. gebruik van

  • Applicant Tracking Systems (ATS). Dit is software waarmee wij contact onderhouden met ons zorgvuldig opgebouwde kandidatennetwerk;
  • Artificiële Intelligentie (AI). ICT Career maakt gebruik van AI om kandidaten te vinden die zich mogelijk buiten ons directe kandidatennetwerk bevinden;
  • LinkedIn. Het grootste kandidaten netwerk ter wereld biedt ICT Career de mogelijkheid om in contact te komen met IT talent;
  • Google. Geavanceerde zoektechnieken maken het mogelijk om op Google IT-experts te identificeren en te benaderen.

IT recruitment video’s – een sterke headhunting aanpak

Bij ICT Career maken we als één van de weinige IT headhunters gebruik van video’s. Daarin vertelt de manager en de toekomstige collega kort iets over het bedrijf, de doelstellingen, het team en de functie. Een korte video informeert beter dan 1.000 woorden en is een uitstekend middel gebleken om met kandidaten in contact te komen.

IT headhunters; de kracht van ICT Career samengevat

  • Wij beschikken over diepgaande kennis van de IT-markt en de IT-professionals en IT-managers;
  • Wij selecteren kandidaten en benaderen deze persoonlijk;
  • Wij maken gebruik van video’s waarin wij de toekomstige manager en de toekomstige directe collega aan het woord laten over het bedrijf, het team en de functie;
  • Wij bieden een efficiënt headhuntingproces van twee tot drie weken vanaf de intake tot het presenteren van gekwalificeerde kandidaten.

Lees hier een aantal blogs over IT Headhunting

Stel, je hebt een IT vacature en je overweegt om voor de werving samen te gaan werken met een IT executive recruitment bureau. Hoe weet je dan welk bureau goed is? M.a.w. op welke criteria moet je selecteren?

Lees meer
Lees meer over Een goed IT executive recruitment bureau

Met het gemak van het internet, en daarmee de toegang tot allerlei databases met IT-professionals, is het relatief eenvoudig om kandidaten voor een moeilijk te vervullen ICT vacature te vinden. Het vinden van kandidaten is een eerste stap, maar het in gesprek komen met professionals is de volgende uitdaging. Mijn bedrijf ICT Career beschikt over uitgebreide ervaring op het gebied van ICT executive search en ik wil graag een aantal do’s en don’ts bespreken.

Lees meer
Lees meer over Do s en don ts bij IT executive search

Ben je op zoek naar een partij die je kan helpen met het vinden van goede IT professionals? In deze blog geef ik je een praktisch inzicht over hoe een goed en succesvol executive search traject ingericht zou moeten zijn.

Lees meer
Lees meer over Hoe vind je een goed buro voor IT executive search