ICT Career een goed IT recruitment Bureau

IT Recruiters sinds 2000

ICT Career is gestart in het jaar 2000 als een ‘klassiek’ ICT werving en selectie bureau. Met de veranderende markt (lees: de schaarste van goede IT professionals) is ICT Career mee veranderd. Niet alleen weten we pakkende vacatureteksten te schrijven en weten we op welke media deze te adverteren, ook benaderen wij proactief IT professionals die open staan voor een mooie functie bij een goed bedrijf.

Sinds 2000 hebben we zorgvuldig, en met in achtneming van (AVG) wetgeving, een netwerk opgebouwd van IT professionals.

Het succes van het IT recruitment bureau ICT Career

Het succes van ICT Career vindt zijn oorsprong in een combinatie van hard werken, een persoonlijke aanpak en een groot en actief netwerk van goede IT professionals. Lees meer hierover in mijn blog Wat wel en niet te doen met IT recruitment.

Bekijk ICT Career’s diensten op het gebied van IT werving & selectie en van IT Recruitment

Benieuwd naar wat wij voor je kunnen betekenen?

 Neem dan contact met ons op of lees hier wat ICT Career voor jullie kan betekenen als IT Recruitment Specialist.

Kom in gesprek

Recente artikelen / blog items

Stel, je hebt een IT vacature en je overweegt om voor de werving samen te gaan werken met een IT executive recruitment bureau. Hoe weet je dan welk bureau goed is? M.a.w. op welke criteria moet je selecteren?

Lees meer
Lees meer over Een goed IT executive recruitment bureau

Met het gemak van het internet, en daarmee de toegang tot allerlei databases met IT-professionals, is het relatief eenvoudig om kandidaten voor een moeilijk te vervullen ICT vacature te vinden. Het vinden van kandidaten is een eerste stap, maar het in gesprek komen met professionals is de volgende uitdaging. Mijn bedrijf ICT Career beschikt over uitgebreide ervaring op het gebied van ICT executive search en ik wil graag een aantal do’s en don’ts bespreken.

Lees meer
Lees meer over Do s en don ts bij IT executive search

Ben je op zoek naar een partij die je kan helpen met het vinden van goede IT professionals? In deze blog geef ik je een praktisch inzicht over hoe een goed en succesvol executive search traject ingericht zou moeten zijn.

Lees meer
Lees meer over Hoe vind je een goed buro voor IT executive search