Wat verdient een Systeembeheerder

Wat verdient een Systeembeheerder?

Om deze vraag te beantwoorden put ik uit meer dan 15 jaar ervaring als IT recruiter. Jaarlijks mag ik vele Systeembeheerders bemiddelen van verschillende professionele senioriteit en in verschillende branches.

In mijn antwoord op de vraag “Wat verdient een Systeembeheerder” is het van belang te benadrukken dat er een hele grote variëteit van IT professionals valt onder de beroepsgroep ‘Systeembeheerder’. Dit kan variëren van een Systeembeheerder bij een klein MKB bedrijf tot een System Engineer die een Linux cluster bouwt en beheert met gebruik van Kubernetes en AWS of een VMware specialist die het virtualisatie platform heeft ontworpen en gebouwd.

  • Salaris Systeembeheerder varieert ongeveer van € 2.400 tot € 6.000 per maand
  • Salaris van een hoog specialistische System Engineer varieert van € 3.500 doorlopend tot € 8.500 per maand

Voor de verschillende opleidingstrajecten tot systeembeheerder lees mijn blog Systeembeheerder opleidingen/studies.

Bekijk hier ons aanbod van vacatures Systeembeheerder

Lees hier mijn andere blogs over Systeembeheerder.

Hebben jullie een vacature Systeembeheerder?

Kunnen jullie bij de werving wat ondersteuning gebruiken, neem dan eens contact op met ICT Career.

Neem contact op

Recente artikelen / blog items

Stel, je hebt een IT vacature en je overweegt om voor de werving samen te gaan werken met een IT executive recruitment bureau. Hoe weet je dan welk bureau goed is? M.a.w. op welke criteria moet je selecteren?

Lees meer
Lees meer over Een goed IT executive recruitment bureau

Met het gemak van het internet, en daarmee de toegang tot allerlei databases met IT-professionals, is het relatief eenvoudig om kandidaten voor een moeilijk te vervullen ICT vacature te vinden. Het vinden van kandidaten is een eerste stap, maar het in gesprek komen met professionals is de volgende uitdaging. Mijn bedrijf ICT Career beschikt over uitgebreide ervaring op het gebied van ICT executive search en ik wil graag een aantal do’s en don’ts bespreken.

Lees meer
Lees meer over Do s en don ts bij IT executive search

Ben je op zoek naar een partij die je kan helpen met het vinden van goede IT professionals? In deze blog geef ik je een praktisch inzicht over hoe een goed en succesvol executive search traject ingericht zou moeten zijn.

Lees meer
Lees meer over Hoe vind je een goed buro voor IT executive search