Gemiddelde klanttevredenheid
8,3

Salaris applicatiebeheerder Zorg

blog_image:article_ictcar_16062239255fbd08359839d.jpg:end_blog_image

Als IT Recruiter bemiddel ik veel vacatures functioneel applicatiebeheerder voor Zorg organisaties. Wat verdient een applicatiebeheerder in de Zorg en wijkt het salaris af van dat in de commerciële IT sector?

Wat verdient een applicatiebeheerder in de Zorg?

Zorg applicatiebeheerders werken veelal binnen ziekenhuizen of zorginstellingen. Een andere groep van deze functioneel applicatiebeheerders in de Zorg werkt voor IT dienstverleners die zorg applicaties maken, hosten en voor hun klanten beheren.

Over het algemeen zijn Zorg applicatiebeheerders professionals met kennis van beheerprocessen, met diepgaande kennis van de zorg behandelprocessen en veelal met kennis van SQL voor het maken van rapportages.

Het salaris voor een Zorg applicatiebeheerder komt overeen met het salaris wat geboden wordt in de (semi)overheid en liefdadigheids sector.

De salarissen zijn veelal opgebouwd uit 12 maandsalarissen met een vaste 13de maand, een vakantietoeslag en mogelijk een bonus van 2 tot 4%. Het max. bruto jaarsalaris is ongeveer € 53.000

Verschilt het salaris applicatiebeheerder Zorg met dat in de commerciële sector?

Nee, het salaris van een functioneel beheerder binnen de Zorg en de commerciële markt wijken niet sterk af. De uitzonderingen zijn de specialisten binnen de commerciële sector zoals applicatiebeheerders die bijvoorbeeld logistieke, financiële of ERP systemen beheren. Dat salaris kan afhankelijk van veel factoren doorlopen naar € 85.000.

Hebben jullie een vacature applicatiebeheerder Zorg en kunnen jullie hulp gebruiken bij de werving? Neem een keer contact op met ICT Career, wij gaan graag met jullie in gesprek.

Lees hier mijn blogs over  salaris ERP applicatiebeheerder - salaris logistiek applicatiebeheerder - salaris functoneel applicatiebeheerder

Auteur

A Vrijhof

Publicatiedatum

16 May 2021

Aantal reads

2631 keer bekeken
Recente artikelen / blog items
  Wij vinden binnen drie weken de geschikte kandidaten voor jullie IT-vacature.  Lees meer
  Sinds het jaar 2001 werf en selecteer ik IT-professionals en IT-managers. In deze uitgebreide blog zal ik de... Lees meer
  In de zich snel ontwikkelende digitale wereld is het belangrijk om goed IT-personeel te vinden om je bedrijf... Lees meer
Wil je beter IT professionals werven? Maak dan niet deze 5 meest gemaakte recruitment fouten  Lees meer
    Werven van IT Professionals - Gratis Recruitment Advies van ICT Career   Lees meer
IT Recruitment – Wat heeft ICT Career geleerd van 2022? 5 tips voor het succesvol werven van IT... Lees meer