Vacature Applicatiebeheerder Zorg

Vacature Applicatiebeheerder Zorg

Sinds de start van ICT Career in 2001 bemiddelen wij Applicatiebeheerders in de Zorg. Dat bemiddeling van Applicatiebeheerders in de Zorg een specialisme is geworden, komt mede doordat de oprichter van ICT Career een achtergrond heeft als Fysiotherapeut en daarmee een beter begrip van de zorgprocessen.

Wat doet een Functioneel Applicatiebeheerder Zorg?

Automatisering binnen de Zorg neemt op alle niveaus sterk toe en daarmee natuurlijk ook het aantal zorgapplicaties dat intensief wordt gebruikt. Denk hierbij aan het Elektronische Patiënten Dossier (EPD), patiënten / behandel planning of medicatie.

Een Functioneel Applicatiebeheerder is verantwoordelijk voor het optimaal functioneren van de applicaties. Een aantal belangrijke taken van de applicatiebeheerder zijn:

  • Uitvoeren van controles
  • Troubleshooten
  • Gebruikersondersteuning
  • Wijzigen doorvoeren op het gebied van wet- en regelgeving

Daarbij speelt de Applicatiebeheerder Zorg een centrale rol om in gesprek te gaan met de gebruikers om:

  • Nieuwe behoeftes te begrijpen en deze door automatisering te ondersteunen
  • Advies uit te brengen om processen en applicaties te optimaliseren

Waarom ICT Career voor Applicatiebeheerders en Zorg?

ICT Career bemiddelt sinds 2001 Applicatiebeheerders binnen de Zorg. Daardoor beschikken wij over een waardevol kandidatennetwerk van IT professionals die kennis hebben van zorgprocessen en zorgapplicaties.

Lees hier mijn andere blogs over Zorg & ICT Zorg& ICT vacature – Zorg & ICT – Werving en selectie bureau voor Zorg en ICT

Hebben jullie een vacature Applicatiebeheerder Zorg?

Ga eens in gesprek met ICT Career, wij bemiddelen Zorg Applicatiebeheerders sinds 2001.

Neem contact op

Recente artikelen / blog items

Stel, je hebt een IT vacature en je overweegt om voor de werving samen te gaan werken met een IT executive recruitment bureau. Hoe weet je dan welk bureau goed is? M.a.w. op welke criteria moet je selecteren?

Lees meer
Lees meer over Een goed IT executive recruitment bureau

Met het gemak van het internet, en daarmee de toegang tot allerlei databases met IT-professionals, is het relatief eenvoudig om kandidaten voor een moeilijk te vervullen ICT vacature te vinden. Het vinden van kandidaten is een eerste stap, maar het in gesprek komen met professionals is de volgende uitdaging. Mijn bedrijf ICT Career beschikt over uitgebreide ervaring op het gebied van ICT executive search en ik wil graag een aantal do’s en don’ts bespreken.

Lees meer
Lees meer over Do s en don ts bij IT executive search

Ben je op zoek naar een partij die je kan helpen met het vinden van goede IT professionals? In deze blog geef ik je een praktisch inzicht over hoe een goed en succesvol executive search traject ingericht zou moeten zijn.

Lees meer
Lees meer over Hoe vind je een goed buro voor IT executive search