Salaris Functioneel Beheerder

Wat verdient een Functioneel Applicatiebeheerder?

Om de vraag ‘Wat verdient een Functioneel Applicatiebeheerder? “te beantwoorden put ik uit mijn meer dan 15 jaar ervaring als IT recruiter die jaarlijks meerdere Functioneel Beheerders mag bemiddelen van verschillende professionele senioriteit en in verschillende branches.

Salaris Applicatiebeheerder

Graag onderscheid maken in

  1. algemeen functioneel beheerders en functioneel beheerders met diepgaande kennis van specifieke bedrijfsprocessen, zoals financieel / HR, logistiek, of met kennis van een specifieke technologie zoals Navision / Dynamics 365.
  2. junior tot senior Functioneel Beheerders
  • Salaris algemeen Functioneel Beheerders:
    Het salaris varieert van een Junior Functioneel Beheerder van€ 2.600 (junior) tot € 4.600 per maand voor een senior Applicatiebeheerder, soms met een 13de maand of bonus.
  • Salaris van een Functioneel Beheerder met diepgaande kennis van specifieke bedrijfsprocessen of technologie zoals bijvoorbeeld logistiek en financiën:
    Het salaris varieert van Junior Functioneel Applicatiebeheerder € 3.200 tot € 5.500 voor een senior Beheerder, soms met een 13de maand of bonus.

Anders omschreven

Salaris Junior Functional Applicatiebeheerder varieert van € 2.600 tot € 3.200

Salaris Senior Functioneel Applicatiebeheerder varieert tot maximaal € 4.600 tot € 5.500

Note: de eerlijkheid gebied dat dit richtgetallen zijn en dat salarissen afhankelijk van de complexiteit van de functie door kunnen lopen tot € 85.000 per jaar.

Lees hier een aantal van mijn blogs over salaris applicatiebeheerder – salaris logistiek applicatiebeheerder 

Bekijk ICT Career’s diensten op het gebied van IT werving & selectie en van IT Recruitment

Hebben jullie een vacature Applicatiebeheerder?

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie

Neem contact op

Recente artikelen / blog items

Stel, je hebt een IT vacature en je overweegt om voor de werving samen te gaan werken met een IT executive recruitment bureau. Hoe weet je dan welk bureau goed is? M.a.w. op welke criteria moet je selecteren?

Lees meer
Lees meer over Een goed IT executive recruitment bureau

Met het gemak van het internet, en daarmee de toegang tot allerlei databases met IT-professionals, is het relatief eenvoudig om kandidaten voor een moeilijk te vervullen ICT vacature te vinden. Het vinden van kandidaten is een eerste stap, maar het in gesprek komen met professionals is de volgende uitdaging. Mijn bedrijf ICT Career beschikt over uitgebreide ervaring op het gebied van ICT executive search en ik wil graag een aantal do’s en don’ts bespreken.

Lees meer
Lees meer over Do s en don ts bij IT executive search

Ben je op zoek naar een partij die je kan helpen met het vinden van goede IT professionals? In deze blog geef ik je een praktisch inzicht over hoe een goed en succesvol executive search traject ingericht zou moeten zijn.

Lees meer
Lees meer over Hoe vind je een goed buro voor IT executive search