free tracking
Gemiddelde klanttevredenheid
8,3

Werving ICT Manager

Al sinds het jaar 2000 is ICT Career specialist in het werven en selecteren van ICT Managers.

Hoe vind je de juiste ICT Managers?
Het belangrijkste bij de werving van een ICT Manager is het vooraf vaststellen over welke management -, organisatorische -, branche - en technische ervaring de toekomstige collega ICT Manager moet voldoen:
• Welke managementervaring, hoe groot was het team, wat voor teamleden, hoe groot was de budgettaire verantwoordelijkheid?
• Welke organisatorische, sociale - en communicatieve vaardigheden?
• Wordt bepaalde branchekennis vereist zoals transport, ICT dienstverlening, software development etc.?
• Moet de ICT Manager managementervaring hebben met bijvoorbeeld het ontwikkelen van grote ERP systemen, datacenters of e-commerce?

Deze zaken moeten worden vastgelegd in een goede en aantrekkelijk geschreven vacaturetekst.

Werving ICT Manager; waarom kiezen voor ICT Career?
Zoals genoemd is ICT Career specialist in de werving & selectie en de executive search van ICT Managers. Door de jaren heen hebben wij vele opdrachten vervuld en hebben wij een rijk netwerk opgebouwd van ICT Managers door heel Nederland. En blijkt het zo te zijn dat wij de juiste ICT Manager niet in ons directe netwerk hebben, weten wij hoe te adverteren en waar te zoeken naar de juiste kandidaten.

Werving ICT Manager; wil je meer weten?
Hebben jullie een vacature ICT Manager en willen jullie meer weten over onze werkwijze en voorwaarden, of willen jullie advies over het opstellen van een goed vacatureprofiel, neem dan eens contact met ons op.

Eerder vervulde vacatures ICT Manager