Salaris Systeembeheerder

Ik werk sinds 2003 als IT recruiter. Vanuit deze ervaring kan ik een antwoord geven op de vraag “Wat is het salaris van een Systeembeheerder?”.

Onder de functie van IT Systeembeheerder valt een scala van IT professionals, van junior beheerders met 2 jaar ervaring tot Cloud Engineers die zeer ervaren zijn en werken met de meest innovatieve technologieën.

Wat is het salaris van een Systeembeheerder MKB?

In deze korte blog beantwoord ik de salarisvraag voor een Systeembeheerder die werkzaam is in een Nederlands MKB bedrijf tot 200 medewerkers. Deze Systeembeheerders hebben over het algemeen kennis van de Microsoft infrastructuur van server tot werkplek, van virtualisatie, netwerken en randapparatuur. Het salaris van deze Systeembeheerders van junior tot ervaren, varieert van € 2.200 tot € 4.500 en is gemiddeld rond de € 3.500.

Als de Systeembeheerder werkt als Consultant en dus klanten bedient, ligt het salaris 10 tot 15% hoger en wordt er een leaseauto of een mobiliteitsvergoeding ter beschikking gesteld.

Lees hier mijn ander blogs over salarissen in de IT Salaris ICT Beheerder – salaris Helpdesk Medewerker

Bekijk ICT Career’s diensten op het gebied van IT werving & selectie en van IT Recruitment

Hebben jullie een vacature Systeembeheerder?

Kunnen jullie hulp gebruiken bij de werving? Neem eens contact op met ICT Career, wij helpen je graag.

Neem contact op

Recente artikelen / blog items

Stel, je hebt een IT vacature en je overweegt om voor de werving samen te gaan werken met een IT executive recruitment bureau. Hoe weet je dan welk bureau goed is? M.a.w. op welke criteria moet je selecteren?

Lees meer
Lees meer over Een goed IT executive recruitment bureau

Met het gemak van het internet, en daarmee de toegang tot allerlei databases met IT-professionals, is het relatief eenvoudig om kandidaten voor een moeilijk te vervullen ICT vacature te vinden. Het vinden van kandidaten is een eerste stap, maar het in gesprek komen met professionals is de volgende uitdaging. Mijn bedrijf ICT Career beschikt over uitgebreide ervaring op het gebied van ICT executive search en ik wil graag een aantal do’s en don’ts bespreken.

Lees meer
Lees meer over Do s en don ts bij IT executive search

Ben je op zoek naar een partij die je kan helpen met het vinden van goede IT professionals? In deze blog geef ik je een praktisch inzicht over hoe een goed en succesvol executive search traject ingericht zou moeten zijn.

Lees meer
Lees meer over Hoe vind je een goed buro voor IT executive search