IT Recruiter nr 1 online vindbaar ICT Career

ICT Career is heel blij verrast door het onderzoek van Joost Fromberg van KICK! Digital onder 57 IT Recruitment bureaus waaruit blijkt   dat de vindbaarheid van ICT Career op Google in Nederland met kop en schouders uitsteekt boven de vindbaarheid van de andere IT Recruiters.

Tevens is uit het onderzoek gebleken dat ICT Career als een van de weinige bureaus goed is voorbereid op de mogelijkheden van Google Jobs.

Wat betekent dat voor jou?

Dat betekent dat werkzoekenden de vacatures van ICT Career via Google goed kunnen vinden. Dat is fijn voor de kandidaat die op zoek is naar een nieuwe werkgever en dat is fijn voor onze opdrachtgevers die een ICT vacature hebben.

Meer weten?

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie

Neem contact op

Recente artikelen / blog items

Stel, je hebt een IT vacature en je overweegt om voor de werving samen te gaan werken met een IT executive recruitment bureau. Hoe weet je dan welk bureau goed is? M.a.w. op welke criteria moet je selecteren?

Lees meer
Lees meer over Een goed IT executive recruitment bureau

Met het gemak van het internet, en daarmee de toegang tot allerlei databases met IT-professionals, is het relatief eenvoudig om kandidaten voor een moeilijk te vervullen ICT vacature te vinden. Het vinden van kandidaten is een eerste stap, maar het in gesprek komen met professionals is de volgende uitdaging. Mijn bedrijf ICT Career beschikt over uitgebreide ervaring op het gebied van ICT executive search en ik wil graag een aantal do’s en don’ts bespreken.

Lees meer
Lees meer over Do s en don ts bij IT executive search

Ben je op zoek naar een partij die je kan helpen met het vinden van goede IT professionals? In deze blog geef ik je een praktisch inzicht over hoe een goed en succesvol executive search traject ingericht zou moeten zijn.

Lees meer
Lees meer over Hoe vind je een goed buro voor IT executive search