Referenties bedrijven

Lees hier hoe onze opdrachtgevers denken over de dienstverlening van ICT Career.

 

Wij werken al langere tijd met veel plezier samen met Karst, hij heeft meerdere IT vacatures voor ons ingevuld.

Natuurlijk hebben wij in het verleden ook met andere bureaus samen gewerkt maar Karst met zijn bedrijf ICT Career onderscheidt zich naar mijn mening als volgt:

Hij investeert tijd in echt goed te begrijpen wat wij doen en waar onze behoeftes liggen.
Hij levert snel goede en gekwalificeerde kandidaten aan
Hij komt zijn afspraken na.
Karst communiceert duidelijk en het is goed samenwerken met Karst.

Wij bevelen hem van harte aan!

Bert Willemsen, Executive Vice President of aXite Securty Tools

” Karst heeft voor ons een aantal ICT vacatures ingevuld. De samenwerking en voortvarendheid hebben wij als zeer prettig ervaren. Karst is een goede gesprekspartner, kent de ICT markt, weet de nuance in een vacature te vinden én de juiste persoon voor onze organisatie. “

Chantal Lammers, Manager HR bij Vereniging Eigen Huis

In deze tijd is het lastig om de juiste mensen te vinden, maar Karst lukt het elke keer weer. Wij werken al enige jaren met veel plezier samen met Karst. Hij heeft ons al aan meerdere geschikte nieuwe collega’s geholpen. Zijn persoonlijke benadering, netwerk en manier van communiceren werkt uitermate prettig en efficiënt. Feedback van onze collega’s die via Karst binnenkomen geven aan dat zij door zijn aanpak het gesprek zijn aangegaan, zelfs indien ze niet echt op zoek waren. Dus zoek je iemand die voor jou geschikte kandidaten werft dan zou ik zeker contact met Karst opnemen.

Cornelie Glerum, Tweedegraads connectie COO by FSSC

Karst heeft Slachtofferhulp Nederland begeleid bij de werving van een manager ICT. Wij waren onder de indruk van de goede set kandidaten die we vlot kregen aangereikt. Karst investeert veel tijd in de relatie met zijn opdrachtgever en met de kandidaten. Dat vertaalt zich terug in kansrijke matches, omdat hij beiden goed kent. Ik heb Karst leren kennen als een servicegerichte recruiter, met een uitstekend netwerk en het vermogen om op strategisch niveau met zijn opdrachtgever mee te denken. Wij blijven in de toekomst graag met Karst werken!

Edward van der Kruijk, Raad van Bestuur Slachtofferhulp Nederland

” Voor het bemiddelen van IT vacatures werken wij bij FSSC reeds enkele jaren samen met Karst Dollekamp. Karst neemt de tijd om ons bedrijf en onze behoeftes goed te begrijpen. Zijn persoonlijke aanpak, zijn kennis van de markt en het gebruik van video’s waarin wij onszelf presenteren, maken dat we tot op heden altijd onze IT vacatures hebben kunnen invullen. Mede vanwege zijn persoonlijke aanpak, zijn transparante communicatie en doordat Karst zijn afspraken altijd nakomt, ervaar ik samenwerking met Karst als erg prettig. “

Hent van Oijen, Manager IT bij Foundation FSSC

Ik werk nu ruim twee jaar intensief samen Karst om de startup organisatie AgoraSys op te bouwen. Waarbij team spirit, maatschappelijke betrokkenheid, hands-on mentaliteit, resultaatgerichtheid én de uitdagende combinatie van inhoudelijke IT binnen het zorgdomein, de contouren bepalen voor de werving & selectie die we samen invullen. Ik heb Karst leren kennen als iemand die deze contouren uitstekend aanvoelt en daar ook de juiste kandidaten bij weet te vinden. Bij twijfel vraagt hij door, heeft voldoende kaliber om zijn professionele ervaring en expertise in te zetten en spreekt onze taal en snapt ons DNA. Wij bouwen samen door!

Roel K., Tweedegraads connectie Directeur AgoraSys B.V.
Benieuwd naar wat ICT career voor jouw organisatie kan betekenen?

Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Neem contact op