Werving ICT Projectmanager

Zijn jullie op zoek naar een IT Project Manager? Sinds het jaar 2000 is ICT Career specialist in het werven en selecteren van ICT specialisten. Wij beschikken over ervaring met het bemiddelen van IT Project Managers met een brede IT kennis, als ook van IT Project Managers met hele specifieke branche kennis. Denk hier bijvoorbeeld aan logistieke of zelfs WHM kennis of aan kennis van financiën of de zorg.

Wat is belangrijk bij de werving van de juiste ICT Projectmanager

Het belangrijkste bij headhunting van de ICT projectmanager is een juist en compleet beeld te krijgen van de vaardigheden, managementervaring en (technische) kennis van de toekomstige collega ICT Projectmanager:

  • Wat voor projecten heeft hij / zij eerder gemanaged, hoe groot waren de teams en wat was de competentie van de teamleden?
  • Over welke technische ICT kennis moet de projectmanager beschikken of begrip van hebben?
  • Moet de Projectmanager bij voorkeur beschikken over specifieke branchekennis zoals bijvoorbeeld transport, productie, e-commerce of IT dienstverlening?

Deze zaken moeten worden vastgelegd in een goede en aantrekkelijk geschreven vacaturetekst.

Zijn jullie op zoek naar een ICT Projectmanager?

Ga eens in gesprek met ICT Career, wij zijn ervaren ICT Projectmanager recruiters.

Kom in gesprek

Recruitment ICT Projectmanager; waarom kiezen voor ICT Career?

Zoals genoemd is ICT Career specialist in de werving & selectie en executive search van ICT Projectmanagers. Door de jaren heen hebben wij vele opdrachten vervuld en hebben een rijk netwerk opgebouwd van ICT Projectmanagers door heel Nederland. En blijkt het zo te zijn dat wij de juiste ICT Projectmanager niet in ons directe netwerk hebben, weten wij waar te zoeken naar de juiste kandidaten en hoe en waar te adverteren.

Vacatures ICT Projectmanager

Wil je beter begrijpen wat de taken van IT Projectmanager zijn? Lees mijn blog Wat is een IT Projectmanager.

Willen jullie een vacaturetekst schrijven en kunnen jullie een beetje hulp gebruiken? Lees mijn blog IT Manager een aanzet tot een functieomschrijving.

Top ICT vacatures

Lees hier mijn blogs over IT Recruitment

Stel, je hebt een IT vacature en je overweegt om voor de werving samen te gaan werken met een IT executive recruitment bureau. Hoe weet je dan welk bureau goed is? M.a.w. op welke criteria moet je selecteren?

Lees meer
Lees meer over Een goed IT executive recruitment bureau

ICT Career is sinds 2001 specialist op het gebied van IT Recruitment in de Randstad en met name in Amsterdam. Wij zijn IT recruitment specialist in het vinden van de juiste IT professional.

Lees meer
Lees meer over Amsterdam IT Recruitment

De beste IT’ers zijn lastig te bereiken. ICT Career gaat op zoek naar de kandidaat die niet alleen bij je vacature maar ook bij de organisatie past. Dit doen we proactief. We beschikken over een sterk netwerk van IT professionals die latent op zoek zijn naar een betere baan.

Lees meer
Lees meer over ICT Career een goed IT recruitment Bureau