Zorg en ICT vacatures

Zorg en ICT vacatures

Sinds 2003 werk ik als IT Recruiter in mijn bedrijf ICT Career. Eigenlijk vanaf het begin heb ik veel gewerkt voor de Zorgsector. Het invullen van ICT vacatures geeft mij veel voldoening, maar het invullen van IT vacatures binnen de Zorg geeft mij nog net iets meer voldoening.

Wat onderscheidt Zorg & IT?

Zoals geschreven, ik vind het leuk om bedrijven te helpen met het invullen van IT vacatures. Het goed verwoorden van de activiteiten van het bedrijf en de uitdagingen binnen de vacature, de zoektocht naar, en het kwalificeren van de geschikte kandidaten en het matchen met de opdrachtgever; dat zijn stappen die bij succes mij motiveren. Toch krijg ik extra motivatie om dat te doen binnen de Zorg omdat:

  • IT Professionals binnen de Zorg veelal hun maatschappelijke en sociale betrokkenheid willen combineren met hun werk
  • Opdrachtgevers binnen de Zorg vaak om extra en specifieke kennis van hun IT professionals vragen

Het succesvol vinden en matchen van deze specifieke vaardigheden en kennis maakt dat ik het werven van IT professionals binnen de Zorg extra uitdagend vind.

ICT Career en de Zorg

Omdat ICT Career sinds 2003 zorgvuldig een netwerk heeft opgebouwd van IT professionals en IT professionals binnen de zorg, onderscheiden we ons door:

  • Diepgaande kennis van Zorg en ICT
  • De directe toegang tot dit door ons opgebouwde netwerk van IT professionals
  • In staat te zijn om binnen twee tot drie weken na opdracht gekwalificeerde IT professionals voor te kunnen stellen

IT vacature en Zorg

Bekijk ICT Career’s diensten op het gebied van IT werving & selectie en van IT Recruitment

Hebben jullie een IT vacature in de Zorg?

Kunnen jullie hulp gebruiken van ervaren Recruiters? Neem eens contact op met ICT Career.

Neem contact op

Recente artikelen / blog items

Stel, je hebt een IT vacature en je overweegt om voor de werving samen te gaan werken met een IT executive recruitment bureau. Hoe weet je dan welk bureau goed is? M.a.w. op welke criteria moet je selecteren?

Lees meer
Lees meer over Een goed IT executive recruitment bureau

Met het gemak van het internet, en daarmee de toegang tot allerlei databases met IT-professionals, is het relatief eenvoudig om kandidaten voor een moeilijk te vervullen ICT vacature te vinden. Het vinden van kandidaten is een eerste stap, maar het in gesprek komen met professionals is de volgende uitdaging. Mijn bedrijf ICT Career beschikt over uitgebreide ervaring op het gebied van ICT executive search en ik wil graag een aantal do’s en don’ts bespreken.

Lees meer
Lees meer over Do s en don ts bij IT executive search

Ben je op zoek naar een partij die je kan helpen met het vinden van goede IT professionals? In deze blog geef ik je een praktisch inzicht over hoe een goed en succesvol executive search traject ingericht zou moeten zijn.

Lees meer
Lees meer over Hoe vind je een goed buro voor IT executive search