IT Recruitment Bureau

IT Recruitment Bureau – waarom kiezen voor ICT Career?

ICT Career is specialist in IT recruitment. Dan doen wij sinds 2001 en dat doen wij goed , lees onze referenties.

ICT Career is een klein IT recruitment bureau, en dat zijn wij bewust. Zo kunnen we de opdrachtgever en de IT professional de aandacht geven ze verdienen.

De belangrijkste redenen om voor ICT Career te kiezen:

1. Goed inzicht in de behoeften: Wij begrijpen zowel de behoeften van opdrachtgevers als IT professionals.

2. Hoogwaardig kandidatennetwerk IT professionals en IT managers

3. Wij benaderen actief ons kandidatennetwerk, gaan met hen in gesprek en leggen het best gekwalificeerde IT talent voor

4. Wij begeleiden het recruitmentproces van begin tot eind, van intake tot ondertekening van de arbeidsovereenkomst.

5. We garanderen een doorlooptijd van twee tot drie weken, van intake tot het voorstellen van gekwalificeerde kandidaten.

Vakmanschap en ervaring

Vakmanschap en ervaring staan centraal bij de dienstverlening van ICT Career. Sinds 2001 hebben wij ons bewezen als een betrouwbare IT recruitmentpartner. We zijn een klein bureau. Onze aanpak is persoonlijk en wij zijn gedreven om jullie nieuwe collega te vinden.

Hoe vind je in het woud van IT recruitment bureaus het bureau dat voldoet aan de eisen van jullie organisatie – IT recruitment – vind de juiste boom in het bos

En als je een keuze hebt gemaakt voor een IT recruiter, hoe hou je controle over het recruitmentproces – IT recruitment – Hoe houd je controle over je recruitment partner

Welke IT recruitment diensten kan ICT  Career leveren- IT recruitment

Zijn jullie op zoek naar een goed IT recruitment bureau?

Ga een in gesprek met ICT Career, wij zijn een goed IT recruitment bureau.

Neem contact op

Recente artikelen / blog items

Stel, je hebt een IT vacature en je overweegt om voor de werving samen te gaan werken met een IT executive recruitment bureau. Hoe weet je dan welk bureau goed is? M.a.w. op welke criteria moet je selecteren?

Lees meer
Lees meer over Een goed IT executive recruitment bureau

Met het gemak van het internet, en daarmee de toegang tot allerlei databases met IT-professionals, is het relatief eenvoudig om kandidaten voor een moeilijk te vervullen ICT vacature te vinden. Het vinden van kandidaten is een eerste stap, maar het in gesprek komen met professionals is de volgende uitdaging. Mijn bedrijf ICT Career beschikt over uitgebreide ervaring op het gebied van ICT executive search en ik wil graag een aantal do’s en don’ts bespreken.

Lees meer
Lees meer over Do s en don ts bij IT executive search

Ben je op zoek naar een partij die je kan helpen met het vinden van goede IT professionals? In deze blog geef ik je een praktisch inzicht over hoe een goed en succesvol executive search traject ingericht zou moeten zijn.

Lees meer
Lees meer over Hoe vind je een goed buro voor IT executive search