IT Management en Applicatie Containers

Wat is zijn Containers en welke voordelen bieden ze?

Een container is een eenheid, een pakketje, waarin alle onderdelen zitten om een applicatie te laten draaien. Het geeft je dus de mogelijkheid om uniform te werken, de kwaliteit van je applicatie te garanderen, de deploy-, ontwikkel- en beheerprocessen te standaardiseren en te automatiseren en daarmee je IT system Engineers vrij te maken voor projecten en het bouwen van nieuwe omgevingen.

IT Management, wanneer gebruik maken van Containers?

Het gebruik van complexe container software is natuurlijk niet gratis. Het instellen van de processen voor deployment, ontwikkeling en beheer vergt tijd. M.a.w. wanneer gaan voor een bedrijf de voordelen boven de kosten? Over het algemeen zijn dat bedrijven waar veel verschillende applicaties draaien of waar intensief software / applicaties worden ontwikkeld:

  • Applicatie hosting dienstverleners
  • Software / applicatie development bedrijven
  • DevOps omgevingen

IT Manager, wat zijn de voordelen van IT Containers

Als IT Manager wil je een hoge IT kwaliteit leveren en wil je dat tegen zo laag mogelijke kosten doen Dat is precies wat containers kunnen bieden.

  • Consistentie in de uitvoering van je applicatie deployment en beheerbeleid;
  • Kwaliteit verhogend en fouten reducerend
  • Door hoge mate van automatisering, kortere time-to-market en lagere overall kosten

IT Management en vacature IT Container Engineer

Hebben jullie een vacature voor een IT Container Engineer en kunnen jullie hulp gebruiken bij de werving? Neem eens contact op met ICT Career. Wij beschikken over een inmiddels lange ervaring op het gebied van het bemiddelen van deze IT SysOps Engineers.

Lees hier mijn andere blogs over IT Management – IT Manager Wie is de moderne IT Manager 

Bekijk ICT Career’s diensten op het gebied van werving ICT Manager, IT werving & selectie en van IT Recruitment

Meer weten?

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie

Neem contact op

Recente artikelen / blog items

Stel, je hebt een IT vacature en je overweegt om voor de werving samen te gaan werken met een IT executive recruitment bureau. Hoe weet je dan welk bureau goed is? M.a.w. op welke criteria moet je selecteren?

Lees meer
Lees meer over Een goed IT executive recruitment bureau

Met het gemak van het internet, en daarmee de toegang tot allerlei databases met IT-professionals, is het relatief eenvoudig om kandidaten voor een moeilijk te vervullen ICT vacature te vinden. Het vinden van kandidaten is een eerste stap, maar het in gesprek komen met professionals is de volgende uitdaging. Mijn bedrijf ICT Career beschikt over uitgebreide ervaring op het gebied van ICT executive search en ik wil graag een aantal do’s en don’ts bespreken.

Lees meer
Lees meer over Do s en don ts bij IT executive search

Ben je op zoek naar een partij die je kan helpen met het vinden van goede IT professionals? In deze blog geef ik je een praktisch inzicht over hoe een goed en succesvol executive search traject ingericht zou moeten zijn.

Lees meer
Lees meer over Hoe vind je een goed buro voor IT executive search