Gemiddelde klanttevredenheid
8,3

RPO (Recruitment Proces Outsourcing) voor ICT

RPO (Recruitment Proces Outsourcing ) voor ICT

Ondervindt uw organisatie structureel problemen met het invullen van uw ICT vacatures? Moet u op projectbasis een ICT team recruiteren? Wilt u uw ICT organisatie meer flexibel inrichten? Overweegt u het recruitment van uw ICT professionals geheel uit te besteden?
ICT Career kan uw organisatie professioneel ondersteunen bij het RPO (Recruitment Proces Outsourcing) van uw ICT professionals. Wij kennen de ICT markt in alle facetten, spreken de taal van de ICT professionals en kunnen uw organisatie ondersteunen in onderdelen of het gehele recruitmentproces.

Wat zijn de voordelen van RPO?

U realiseert een daling van 15% of meer op uw externe recruitmentkosten. Uw recruitmentorganisatie wordt flexibel en eenvoudig schaalbaar: afhankelijk van uw behoefte kan ICT Career haar activiteiten eenvoudig opschalen of afbouwen. U besteedt delen of uw gehele ICT recruitmentproces uit aan specialisten. Uw recruitmentdoorlooptijd wordt verkort en heel belangrijk. ICT Career is succesvol in 94% van de recruitmentopdrachten die wij in het verleden vervuld hebben.

Samengevat zijn de voordelen van RPO:

  • U realiseert een aanzienlijke kostenvermindering 
  • U kunt uw recruitmentorganisatie eenvoudig opschalen of afbouwen 
  • U verkort de doorlooptijd van uw recruitment 
  • U verhoogt de efficiëntie van het recruitmentproces met behulp van recruitmentspecialisten van ICT Career

Welke RPO producten levert ICT Career:

1 Recruitmentondersteuning
Voor een langere of kortere periode levert ICT Career ondersteuning op gedeeltes van het ICT recruitmentproces. U kunt hierbij denken aan het schrijven van de juiste vacatureprofielen zodat die een hoge traffic opleveren, het werven van ICT professionals, het kwalificeren van CV’s, het voeren van interviews, het afnemen van assessments en het checken van referenties.

2 Projectondersteuning
Voor een kortere periode levert ICT Career een intensieve (project)ondersteuning om meerdere ICT vacatures binnen een korte tijd ingevuld te krijgen.

3 Duurzame RPO
ICT Career neemt uw gehele ICT recruitmentproces voor een langere periode over. Dit is veelal twee tot drie jaren. Om dit efficiënt en voor u inzichtelijk uit te voeren bouwen wij veelal in samenspraak met u een recruitmentsysteem. Het systeem is kosten efficiënt en op ieder moment aan uw organisatie overdraagbaar. Wij richten de processen volgens uw kwaliteitsstandaard in en rapporteren volgens door u gedefinieerde KPI’s.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van RPO voor het werven van uw ICT professionals, neem dan contact met ons op via 035 - 548 90 48 of info@ictcareer.com.

Bent u geïnteresseerd in de algemene werkwijze van ICT Career op gebied van werving & selectie, ga dan naar algemene werkwijze w&s ICT Career..