Gemiddelde klanttevredenheid
8,3

Recruitment Process Outsourcing voor ICT

Recruitment Process Outsourcing (RPO) voor ICT

Ondervindt u structureel problemen met het vinden van gekwalificeerde ICT professionals? Heeft u tijdelijk een groot aantal ICT vacatures te vervullen? Of overweegt u op strategische gronden om uw gehele ICT recruitment uit te besteden aan een professionele organisatie?
Als partner op het gebied van Recruitment Process Outsourcing (RPO) in de ICT heeft ICT Career veel te bieden. ICT Career is specialist in het werven van ICT professionals. Wij kennen de verschillende markten binnen de ICT, kunnen met u een recruitmentstrategie opstellen en u het gehele recruitmentproces of delen daarvan uit handen nemen.

Wat zijn de voordelen van Recruitment Process Outsourcing (RPO)?

U bespaart minimaal 15% op uw externe recruitmentkosten. Uw recruitmentproces is flexibeler en eenvoudig schaalbaar, want onze inspanningen om voor u de passende professionals te vinden kunnen wij eenvoudig opschalen of afbouwen. U besteedt uw recruitment van ICT professionals uit aan specialisten. De recruitmentdoorlooptijd wordt verkort en heel belangrijk: ICT Career vindt in 94% van de gevallen de gekwalificeerde ICT professional.

Samengevat zijn de voordelen van Recruitment Process Outsourcing:

  • Kostenreductie
  • Flexibiliteit door het eenvoudig opschalen of afbouwen van uw recruitmentcapaciteit
  • Verkorten van de recruitmentdoorlooptijd
  • Efficiënt inrichten van uw recruitmentproces met behulp van recruitmentspecialisten

Welke Recruitment Process Outsourcing (RPO) producten levert ICT Career:

ICT Career’s RPO producten zijn in drie niveaus te onderscheiden:

1. Recruitmentondersteuning
ICT Career levert voor een langere of kortere periode ondersteuning op gedeeltes van het ICT recruitmentproces zoals het schrijven van de juiste profielen die binnen de verschillende zoekmachines hoge traffic opleveren, het werven van kandidaten, het selecteren van CV’s, het voeren van interviews, het checken van referenties en het afnemen van assessments.

2. Projectondersteuning
ICT Career levert voor een kortere periode intensieve (project)ondersteuning om binnen korte tijd veel ICT vacatures ingevuld te krijgen.

3. Duurzame Recruitment Process Outsourcing
ICT Career neemt langdurig uw gehele ICT recruitmentproces over. Het proces vindt plaats binnen uw eigen HR/recruitment-systeem. Mocht dit om wat voor reden een probleem voor u zijn, dan hebben wij de ervaring om eenvoudige en tegen lage kosten een recruitmentsysteem te (laten) bouwen. Zowel het systeem als onze werkzaamheden zijn volledige inzichtelijk en direct overdraagbaar. Wij werken volgens de kwaliteitsstandaard die u als organisatie gewend bent en wij rapporteren aan de hand van een aantal door u opgestelde KPI’s.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van Recruitment Process Outsourcing voor het werven van uw ICT professionals, neem dan contact met ons op via 035 - 548 90 48 of info@ictcareer.com.

Wilt u meer weten over de werkwijze van ICT Career op gebied van werving en selectie, ga dan naar algemene werkwijze w&s ICT Career.