Gemiddelde klanttevredenheid
8,3

Over ICT Career

Kandidaten: “ICT Career vindt de baan die jij zoekt.”

ICT Career ziet kandidaten als klanten. Wij willen graag een platform zijn voor kandidaten die in contact willen komen met interessante bedrijven en functies. ICT Career is een serieuze gesprekspartner. Onze consultants hebben de nodige levenservaring en zijn erop getraind om de juiste match te maken. Wij heten niet voor niets ICT Career!


In onze ogen is de enige manier om te komen tot een nieuw uitdagend vervolg van een carrière door het doorgronden van de huidige carrière, kennis en ambitie van kandidaten. Dat kan alleen door kwalitatieve waarde te hechten aan inschrijvingen, sollicitaties en persoonlijke interviews. Het gaat bij ICT Career dan ook niet om volume of kwantiteit. Het gaat ons om de juiste match. Voor kandidaten hanteren wij graag: “ICT Career vindt de baan die jij zoekt.” Hier kun je je Inschrijven.

ICT Career- ICT Werving en selectie

ICT Career werft en selecteert ICT Professionals met HBO/Academisch werk- en denkniveau en minimaal vijf jaar relevante werkervaring voor opdrachtgevers. Onze opdrachtgevers kenmerken zich als volgt:

  • Organisaties in het MKB met 250 tot 750 medewerkers met het primaire proces buiten de ICT. Dit zijn eindklanten die graag een ICT specialist in vaste dienst wensen.
  • Software Ontwikkel Huizen
  • ICT Dienstverleners

Opdrachtgevers: “Het komt voor elkaar bij ICT Career.”

Opdrachtgevers kunnen rekenen op uitstekende wervingstechnieken en selectieprocessen om nieuwe medewerkers in ICT aan te trekken. Door onze relatief kleine organisatie kunnen wij opdrachtgevers een persoonlijke aanpak en commitment bieden die naast de noodzakelijke kennis van recruitment en ICT leidt tot de juiste match tussen kandidaat en opdrachtgever.

Wij hanteren graag een strenge selectie bij aanmelding van vacatures. Wanneer wij dan een vacature aannemen, weten wij zeker dat wij de juiste partij zijn die voor de match kan zorgen. Wij hanteren dan ook graag: “Het komt voor elkaar bij ICT Career”. Neem gerust contact met ons op.