Gemiddelde klanttevredenheid
8,3

Referenties

Frans Roomer, Desktop Support medewerker

Ondanks dat ik een eerste keer niet door de selectie kwam, heb ik ICT Career toch kunnen overtuigen om mij bij een opdrachtgever voor te stellen.
Een intake gesprek, via Skype, met Annelies Vrijhof werd snel gehouden. Een heel prettig verlopen gesprek, wat mij al direct het gevoel gaf dat men zich voor je wilde inzetten.

Annelies zorgde ervoor dat ik vrij snel bij de opdrachtgever werd uitgenodigd. Na twee gesprekken bleef ik met een andere kandidaat over. Helaas trok ik toch aan het kortste eind. Het slecht nieuws gesprek met Annelies was een goed gesprek, alhoewel ik teleurgesteld was, was ik toch ook blij voor de andere kandidaat.

Hoe raar kan het lopen als ik na een week door Karst Dollekamp van ICT Career wordt gebeld of ik nog beschikbaar was voor de functie.
Achter de schermen was de opdrachtgever, samen met ICT Career tot de conclusie gekomen dat ik een toch betere kandidaat zou kunnen zijn. Een derde gesprek met de opdrachtgever zou moeten worden gevoerd.

Karst heeft mij hierna tijdens een Skype gesprek nog op een aantal punten gewezen, waar ik op moest letten als ik het gesprek met de opdrachtgever zou hebben. Ook het gesprek met Karst verliep zeer prettig en gaf mij een goed gevoel.
Hij heeft de opdrachtgever op de huid gezeten om de procedure kort te houden en met een aanbieding te komen. De aanbieding kwam en die heb ik aanvaard.
Karst heeft het goede nieuws als eerste mogen horen.

De contacten met Annelies en Karst waren uiterst vriendelijk, persoonlijk (alsof je ze al jaren kende) en prettig, iets wat ik niet eerder in die mate bij andere wervings- en selectie bureaus heb meegemaakt.
Dankzij de volharding en het doorzettingsvermogen van Annelies en Karst is het gelukt om de baan te krijgen.

top ICT vacatures
inCapelle aan den IJssel
[chapo]
inSchiphol-Rijk
Business Analyst Digital Marketing @Yamaha Motor Europa in Schiphol-Rijk, European Digital Marketing strategie and marketing actions (salesforce)
inMoordrecht
vacature Planner Retail @Centric, planner van projectresources bij grote winkelketens en hun logistieke partners
inDen Haag
vacature Applicatiebeheerder CRM @AWVN, nieuwbouw en beheer van CRM applicatie voor 750 verschillende werkgevers met 5+ medewerkers
inSchiphol-Rijk
Vacature Senior IT Systems Engineer @Yamaha Motors, design, build and manage the European IT infrastructure within a team of 11 colleagues
Recente artikelen / blog items
Wat doet een Applicatie Beheerder - wat is het salaris en hoe kan je worden opgeleid? Lees dit informatieve blog... Lees meer
Hoe werkt werving en selectie en wat kan een werving en selectie bureau betekenen voor je organisatie. Lees meer
Wat is een IT Headhunter en wat doet een goede IT headhunter? ICT Career – IT Headhunters sinds 2001 – is een... Lees meer
Executive Search betekent heel gericht op zoek gaan. In het geval van ICT Career betekent executive search heel... Lees meer
ICT Career is specialist in IT recruitment. Dan doen wij sinds 2001 en dat doen wij goed Lees meer