Gemiddelde klanttevredenheid
8,3

IT Recruitment

Recruitment IT personeel - ICT Career de IT recruitment specialist

Goed IT personeel is moeilijk te vinden.  ICT Career gaat actief op zoek naar de kandidaat die niet alleen bij je vacature maar ook bij de organisatie past. We beschikken over een sterk netwerk van IT professionals die latent op zoek zijn naar een betere baan.
ICT Career is een klein IT recruitment bureau. Wij zijn specialist in het recruiten van IT specialisten en IT Managers. Dat doen we succesvol sinds 2001. Wij kiezen er bewust voor een klein IT Recruitment bureau te blijven omdat op deze wijze zowel onze opdrachtgever als ook onze IT professional optimaal te kunnen bedienen. Wij werken voor klanten door heel Nederland met het accent op de Randstad.
Sinds 2001 zijn wij erin geslaagd een hoogwaardig netwerk met IT professionals op te bouwen. Wij geven onze opdrachtgevers graag toegang tot dit waardevolle kandidatennetwerk.

IT Recruitment - Wat kan ICT Career voor jullie doen?

ICT personeel vinden is ons vak.
Het succes van ICT Career is een combinatie van commitment, een persoonlijke aanpak en een groot en actief netwerk van goede IT professionals. 

IT recruitment – wat kan ICT Career concreet toezeggen?
•    Een intake met jullie zodat wij jullie bedrijf, de organisatie en de vacature goed begrijpen. Als wij niet beschikken over het juiste netwerk voor de opdracht zullen wij dat ook eerlijk vertellen, lees Een goed recruitment bureau zegt ook NEE.
•    Een goede vacaturetekst schrijven en deze slim adverteren op jobsites en op social media
•    Benaderen van ons kandidaten netwerk, zowel IT specialisten als IT Managers
•    Een doorlooptijd van intake tot het presenteren van gekwalificeerde kandidaten van twee tot drie weken

Op zoek naar een IT recruitment bureau?

                                                              

Zijn jullie op zoek naar een IT recruitment buerau?                                                              

Ga eens in gesprek met ICT Career, wij zijn ervaren IT recruiters.

                                                               Contact

IT recruitment – maar dan persoonlijk

ICT Career – IT recruiters sinds 2001. Wij kiezen ervoor om een klein IT recruitment bureau te zijn en te blijven. Hierdoor zijn de lijnen kort en kunnen we de opdrachtgever en de IT professional de aandacht geven die ze verdienen. Wij zeggen wat we gaan doen, en doen wat we zeggen.

IT recruitment – het succes van een sterk netwerk

ICT Career heeft een sterk netwerk opgebouwd van IT professionals en IT Managers. We besteden veel aandacht aan het opbouwen van een waardevol netwerk waarbij de kwaliteit van de IT professionals gaat voor kwantiteit. 
We snappen de business en we spreken de taal van de professional. Als ervaren IT recruiters begrijpen wij welke technische en organisatorische uitdagingen aanspreken.

Lees hier mijn blogs over IT recruitment

Wat zijn de taken van een IT Recruiter? Over welke vaardigheden moet een IT Recruiter beschikken om een goede IT Recruiter te zijn. Wat is een IT Recruiter?

Hoe selecteer je een goed IT executive recruitment bureau? Een goed IT executive search bureau

top ICT vacatures
inMoordrecht
Vacature Implementatie Consultant Retail, implementeren van Retail Suite bij grote winkelketens en logistieke bedrijven
inMiddelharnis
[chapo]
inAmsterdam
vacature Coördinator Informatiebeveiliging en Privacy bij UWV, Amsterdam, verantwoordelijk voor de bedrijfsvoering en de bescherming van bedrijfs- en persoonsgegevens. 
inMaarssen
vacature PHP Full Stack Developer @FinancialLease Maarssen , van front- tot back-end, machine learning, artificial intelligence, e-commerce
inWaalwijk
Vacature ERP Applicatiemanager @SPAR Waalwijk, ontwikkeling en beheer van het ERP applicatielandschap
Recente artikelen / blog items
Sinds het jaar 2003 werk ik voor mijn eigen bedrijf ICT Career. Wij zijn een klein IT recruitment bedrijf. Vanuit... Lees meer
Sinds 2001 ben ik met mijn bedrijf ICT Career actief als IT Recruiter. Ik behoor tot een beroepsgroep waar nog wel... Lees meer
Sinds 2003 werk ik voor mijn bedrijf ICT Career als IT Recruiter. Vaak worden wij gevraagd om samen met andere... Lees meer
Natuurlijk, als commercieel IT Recruiter binnen een commercieel bedrijf, waardeer ik iedere opdracht van oude... Lees meer
Stel, je hebt een IT vacature en je overweegt om voor de werving samen te gaan werken met een IT executive... Lees meer
 Vanuit mijn 15+ jaren ervaring als IT recruiter, zal ik proberen te verwoorden wat een IT recruiter is en... Lees meer