HR & Loopbaanadvies

HR & Loopbaanadvies

Loopbaanadvies en HR Beleid

Loopbaanadvies
Ineke van Julsingha is gespecialiseerd in het realiseren van nieuw loopbaanperspectief voor medewerkers en particulieren. Het zoeken naar een nieuwe baan of het creëren van meer perspectief in een huidige werkomgeving wordt gerealiseerd met een individuele en persoonlijke aanpak.

Betrokkenheid bij mensen en hun werksituatie staat voorop met een persoonlijke, één op één dienstverlening, die praktisch en informeel is, en met een scherp oog voor kwaliteit. De vraag van de opdrachtgever vormt altijd het uitgangspunt van haar dienstverlening. Met een persoonlijk en op maat gesneden loopbaanadvies traject kan snel het beste resultaat worden bereikt.


Ook in het kader van het nieuwe ontslagrecht kan het voor een werkgever of medewerkers uitermate belangrijk zijn om tijdig aan een vervolgstap te denken. Het kan heel veel tijd, energie en kosten schelen indien met zelf actief bezig is met zijn loopbaan.

HR Beleid
Het behouden of begeleiden van de verdere ontwikkeling medewerkers. Of het begeleiden in geval van noodzakelijk vertrek van medewerkers. Ineke van Julsingha biedt steeds de beste oplossing met een individuele en persoonlijke aanpak.

Doelgroep:
Ineke van Julsingha heeft ervaring in het begeleiden van kandidaten uit het bedrijfsleven, de overheid, profit/non profitorganisaties en goede doelen organisaties.
Daarnaast zijn er ook veel particulieren die vanuit hun eigen vraagstelling het prettig vinden om professioneel ondersteund te worden in hun zoektocht naar een passende baan.

www.hr-loopbaanadvies.nl
Deel dit bedrijf