Ericsson

Ericsson
Ericsson– ook bekend onder NOB – verleent full-service op het gebied van multimedia content productie, opslag en distributie. Het gaat daarbij voornamelijk om TV, radio, mobiel en narrowcasting. Maar Ericsson fungeert ook als IP netwerk provider in het Media Park Hilversum en storage dienstverlener voor klanten zoals MTV en het Instituut voor Beeld & Geluid. Kortom: Uitdagende state-of-the-art techniek in de spannende omgeving van de TV/Media wereld.

Referentie

Technicolor NL is geruime tijd bezig geweest met de werving van enkele kandidaten voor haar IT functies. Toen dit echter niet wilde lukken zijn we zoekend via internet, naar een geschikt werving en selectie bureau, uitgekomen bij ICTCareer.
Ondanks het feit dat ICTCareer niet direct ervaring had in de broadcast industrie (nichemarkt) hebben zij de juiste mensen kunnen aandragen. Door persoonlijke betrokkenheid, intensief inleven in het bedrijf en functie, doorzettingsvermogen en creativiteit wisten ze zowel op hard-skills als soft-skills de juiste selectie te maken. Inmiddels zijn meerdere kandidaten bij Technicolor NL aan het werk, waarvan ook niet-IT gerelateerde functies.

Kortom: we zijn zeer tevreden over de dienstverlening en zullen in de toekomst zeker weer een beroep doen op Karst en zijn team.
Deel dit bedrijf