Gemiddelde klanttevredenheid
8,3

Wij vinden binnen 3 weken de geschikte IT kandidaten

Wij vinden binnen drie weken de geschikte kandidaten voor jullie IT-vacature.

ICT Career is een gespecialiseerd IT recruitmentbureau voor bedrijven die op zoek zijn naar passende IT-kandidaten.
Na een goede intake op locatie nemen wij het recruitmentproces over, en leveren binnen drie weken inhoudelijk passende CV’s van gekwalificeerde IT-kandidaten.

Wij kennen de markt en spreken de taal van IT-professionals.

Hoe werkt het?

 • Wij doen een intake op locatie en nemen uitgebreid de tijd om jullie compleet te begrijpen en om jullie wensen over de nieuwe IT-collega uit te vragen: Wat doet jullie bedrijf? Hoe is het IT-team georganiseerd? Wat zijn jullie wensen en eisen t.a.v. de IT-vacature? Daarna herschrijven wij de vacaturetekst.
 • Wij maken recruitment video's met de toekomstige manager en met de toekomstige directe collega waarin het bedrijf, het team en de vacature worden toegelicht. Deze video's zijn krachtiger dan 1.000 woorden. (link naar recruitment video)
 • Wij ontwerpen en voeren een (social) media campagne.
 • Wij gaan in meerdere bronnen op zoek naar geschikte kandidaten en benaderen hen actief.
 • Wij spreken iedere kandidaat voordat deze wordt voorgesteld met een CV en een gespreksverslag.

Resulaat
Binnen 3 weken leveren wij een handjevol gekwalificeerde IT-kandidaten die voldoen aan je verwachting en gemotiveerd zijn voor de vacature. Kwaliteit gaat bij ons voor op kwantiteit.

Hoe onderscheidt ICT Career zich?

 1. Geen ellenlange zoektocht met veel beloftes maar weinig resultaat. Binnen 3 weken leveren wij de IT-kandidaten die je verwacht.
 2. Bij ICT Career werken geen Consultants die je gouden bergen beloven en evenzoveel niet-relevante CV’s opsturen. Bij ons werken ervaren IT-recruiters met 20+ jaren IT recruitment ervaring die je een handjevol kandidaten sturen die voldoen aan je geschetste verwachtingen.
 3. De kracht van recruitment video’s. De toekomstige manager en de toekomstige directe collega spreken een videoboodschap in over het bedrijf, het IT team en de vacature. Een recruitment video informeert beter dan 1000+ woorden. Bekijk hier de Kracht van een recruitment video.

Wij weten wat vaak de recruitment realiteit is.

Als IT Manager of HR-professional zie je dagelijks de gevolgen van niet-ingevulde IT-vacatures. Je hebt veel uren geïnvesteerd in samenwerkingen met één of meerdere recruitmentbureaus. De stapel CV’s die je ontvangt lijkt indrukwekkend, maar bij nadere inspectie merkt je dat de IT-kandidaten niet voldoen aan je verwachtingen. Deze stroom van niet-passende CV’s kost je veel tijd om te lezen en leidt helaas niet tot het vinden van de juiste kandidaat voor de IT-vacature.

De irritatie bouwt op. Er is een overheersend gevoel dat recruiters je behoeften simpelweg niet begrijpen, en dit doet afbreuk aan je vertrouwen in recruitmentbureaus. “Nemen ze mij wel serieus?” zou je kunnen denken.

Het echte gevaar ligt echter in de gevolgen. Iedere dag dat een IT-vacature open blijft, raakt je bedrijf verder van de doelstellingen verwijderd. De achterstand groeit en de projecten lopen vertraging op.

Dat kan anders! Lees hieronder onze oplossing.

De oplossing om wel nieuwe IT collega's te werven.

Stel je dat je IT-vacature kundig en met precisie wordt ingevuld. En dat het recruitmentproces geen hoofdpijn oplevert, maar wel een handvol geschikte kandidaten.
Dat is de realiteit die ICT Career al sinds 2001 levert. Onze 20+ jaar IT-recruitment ervaring, betekent dat we niet alleen de markt door en door kennen, maar betekent ook dat we na een goede intake op locatie precies begrijpen wat je bedrijf nodig heeft. Je zult gehoord worden omdat wij de tijd nemen om te luisteren en goede vragen te stellen. Kwaliteit staat bij ons altijd boven kwantiteit, en dat ga je merken in elk aspect van onze samenwerking.

In plaats van overspoeld te worden door talloze, vaak irrelevante CV's, ontvang je van ons een handjevol kandidaten die voldoen aan je geschetste verwachtingen.
Binnen drie weken presenteren we gekwalificeerde kandidaten met een CV en een gespreksverslag.

Waarom zijn wij zo zelfverzekerd over onze aanpak?

 

 • Wij investeren veel tijd in de intake en nemen alleen de opdracht aan als wij ervan overtuigd zijn dat we succesvol kunnen bemiddelen. Dat betekent dat wij ook met enige regelmaat een opdracht niet aannemen. 

 • Ons specialisatie in IT en recruitment zorgt ervoor dat wij daadwerkelijk begrip hebben van de markt en de nuances van een IT-vacature begrijpen. 

 • Ons zorgvuldig opgebouwde IT kandidatennetwerk is goud waard. Hierdoor kunnen wij snel de juiste match tot stand brengen. 

 • Wij maken gebruik van Artificial Intelligence waardoor wij geen kandidaten over het hoofd kunnen zien. 

 • We maken gebruik van krachtige recruitment video's waarin potentiële kandidaten direct worden aangesproken door hun toekomstige manager en directe collega. Dit informeert de kandidaat beter dan een tekst met 1.000 woorden en zal de kandidaat eerder interesseren om in gesprek te gaan. 

 

Benieuwd hoe we dit precies aanpakken? Vraag onze video aan of plan direct een gesprek in en ervaar zelf de ICT Career-aanpak.

top ICT vacatures
inApeldoorn
Integration Specialist @Royal Talend Apeldoorn, Integrate with iPaas the JD Edwards ERP and WMS with other core-applications and the e-commerce platform, both B-to-B as well as B-to-C. All necesary training will be provided.
inSchiphol, hybrid
Vacature / vacancy Data Analyst Cybersecurity, Schiphol, aXite Security Tools, exciting environment of aviation / airports / industry worldwide
inSchiphol
Vacature Angular Cybersecurity Developer, airports, industrial / technical installations, exiting cybersecurity application suite
Recente artikelen / blog items
  Wij vinden binnen drie weken de geschikte kandidaten voor jullie IT-vacature.  Lees meer
  Sinds het jaar 2001 werf en selecteer ik IT-professionals en IT-managers. In deze uitgebreide blog zal ik de... Lees meer
  In de zich snel ontwikkelende digitale wereld is het belangrijk om goed IT-personeel te vinden om je bedrijf... Lees meer
Wil je beter IT professionals werven? Maak dan niet deze 5 meest gemaakte recruitment fouten  Lees meer
    Werven van IT Professionals - Gratis Recruitment Advies van ICT Career   Lees meer
IT Recruitment – Wat heeft ICT Career geleerd van 2022? 5 tips voor het succesvol werven van IT... Lees meer