Gemiddelde klanttevredenheid
8,3

Hadoop Engineer

Wat is Hadoop?

Hadoop is een open-source software framework waarmee vele petabytes aan ongestructureerde data kunnen worden verwerkt en geanalyseerd. Hadoop is eigendom van The Apache Software Foundation.

Wat doet een Hadoop Engineer?

Een Hadoop Engineer ontwikkelt het Hadoop platform met de verschillende modules uit de big data Pentaho suite. Een Hadoop Engineer is over het algemeen technische functie waarbij kennis wordt gevraagd van het technisch inrichten en ontwikkelen van Hadoop om ongestructureerde data verwerken en op te slaan. Naast Hadoop kennis wordt vaak kennis gevraagd van Linux, infrastructuur en NoSQL.

Hadoop Engineers en ICT Career.

ICT Career heeft historisch veel ervaring met Business Intelligence en data analyse. Vanuit deze markt is ICT Career reeds in 2012 betrokken geweest bij het werven van Hadoop Engineers voor een aantal klanten in de Zorg, e-Business en de Overheid. Hierdoor hebben wij een (inter)nationaal netwerk van ervaren en gekwalificeerde kandidaten opgebouwd. Hadoop is overigens breed geaccepteerd en gebruikt door Data Scientist.

Bent u op zoek naar een Hadoop Engineer?

Bent u zelf op zoek naar een Hadoop Engineer en kunt u daarmee wat hulp gebruiken? Neem gerust eens contact met ons op, wij kunnen dan gezamenlijk bekijken of en hoe ICT Career uw organisatie kan ondersteunen bij het aantrekken van een gekwalificeerd Hadoop Engineer.

info@ictcaree.com of 035 – 548 90 48.

Wilt u meer weten over wat klanten denken van ICT Career, bekijk dan onze referenties.