Gemiddelde klanttevredenheid
8,3

IT Manager Digital Transformation

Digital Transformation, wat betekent dat? – Hoe pak je het proces aan? – Hoe vind je de juiste IT Manager Digital Transformation? 

Digitale Transformatie – Wat betekent dat?

Digitale Transformatie is het proces waarbij een organisatie - en niet uitsluitend de afdeling IT - doorgaat om door middel van digitale oplossingen de organisatie optimaal te ondersteunen om de business doelstellingen te behalen of te overtreffen. Anders gezegd: het is een geïntegreerde bedrijfstransformatie waarbij (innovatieve) technologieën een onderscheidende rol spelen om de business doelstellingen te behalen.

 

Zijn jullie op zoek naar een IT Manager Digital Transformation?

Ga eens in gesprek met ICT Career. Wij zijn ervaren recruiters van IT Managers.

Contact
 

Digitale Transformatie – Hoe start je het proces?

Het proces van digitale transformatie start met het commitment van de directie. Zonder dit commitment wordt de transformatie oppervlakkig en zal het niet de echte meerwaarde kunnen bewijzen.

Veelal wordt het transformatieproces organisatorisch ingezet door de Manager IT omdat deze op de hoogte is van de innovatieve digitale mogelijkheden die geboden worden. Het digitale transformatieproces is een verandering die in de hele organisatie moet plaatsvinden en dus alleen succesvol wordt door een nauwe samenwerking tussen de business en IT. Dominante processen zijn hier: klantcommunicatie, toevoeging klantwaarde, de operatie en informatie / data verwerking. 

De digitale transformatie leidt voor iedere organisatie tot een andere digitale oplossing. De grote gemene deler is veelal het intensief gebruik maken van de cloud; zowel voor de infrastructuur, de software applicaties als ook voor de data.

Lees hier mijn andere blog over IT Manager en Digitale Transformatie

Wat kan ICT Career betekenen bij ICT werving en selectie en bij IT recruitment
 

Auteur

Karst

Publicatiedatum

1 November 2022

Aantal reads

692 keer bekeken
Recente artikelen / blog items
  Wij vinden binnen drie weken de geschikte kandidaten voor jullie IT-vacature.  Lees meer
  Sinds het jaar 2001 werf en selecteer ik IT-professionals en IT-managers. In deze uitgebreide blog zal ik de... Lees meer
  In de zich snel ontwikkelende digitale wereld is het belangrijk om goed IT-personeel te vinden om je bedrijf... Lees meer
Wil je beter IT professionals werven? Maak dan niet deze 5 meest gemaakte recruitment fouten  Lees meer
    Werven van IT Professionals - Gratis Recruitment Advies van ICT Career   Lees meer
IT Recruitment – Wat heeft ICT Career geleerd van 2022? 5 tips voor het succesvol werven van IT... Lees meer