IT recruitment second opinion

Werven van IT Professionals – Gratis Recruitment Advies van ICT Career

Heb je moeite om een IT professional te werven en krijg je de vacature niet ingevuld? Bij ICT Career begrijpen we deze uitdagingen en bieden we kosteloos recruitment advies om je te helpen succesvol te werven.
Er is natuurlijk geen kant en klare oplossing waardoor succes op succesvol werven gegarneerd is. Bij succesvolle IT recruitment is het belangrijk aandacht te besteden aan

 • Communiceer duidelijk en concreet wat je zoekt.  Vermijd hierbij
  • complexe en lange zinnen
  • te veel details
  • te veel techniek
 • Maak gebruik van recruitment video’s
 • Maak een goede (social) media campagne
 • Spreek als eerste je eigen netwerk aan en het netwerk van je collega’s
 • Search op verschillende platforms naar de juiste kandidaat en benader deze actief
 • Benader de kandidaat met een pakkende tekst, een pakkende vacaturetekst en met recruitment video’s Zorg ervoor dat het geboden salaris en de arbeidsvoorwaarden aansluiten bij de eisen.

Ik kan mij voorstellen dat je denkt maar dat heb ik toch gedaan? Het succes zit vaak in details en ervoor zorgen dat je alle onderdelen van het proces goed doet en daar tijd voor vrij maakt.

Als je hulp nodig hebt bij het werven van IT professionals, staan we klaar om met je in gesprek te gaan. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.
IT recruitment blijft in beweging, lees IT recruitment – Wat heeft ICT Career geleerd in 2022?

Maak gebruik van video’s bij je recruitment, lees IT recruitment en video opnames

Bekijk ICT Career’s diensten op het gebied van IT werving & selectie en van IT Recruitment

Meer weten?

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie

Neem contact op

Recente artikelen / blog items

Stel, je hebt een IT vacature en je overweegt om voor de werving samen te gaan werken met een IT executive recruitment bureau. Hoe weet je dan welk bureau goed is? M.a.w. op welke criteria moet je selecteren?

Lees meer
Lees meer over Een goed IT executive recruitment bureau

Met het gemak van het internet, en daarmee de toegang tot allerlei databases met IT-professionals, is het relatief eenvoudig om kandidaten voor een moeilijk te vervullen ICT vacature te vinden. Het vinden van kandidaten is een eerste stap, maar het in gesprek komen met professionals is de volgende uitdaging. Mijn bedrijf ICT Career beschikt over uitgebreide ervaring op het gebied van ICT executive search en ik wil graag een aantal do’s en don’ts bespreken.

Lees meer
Lees meer over Do s en don ts bij IT executive search

Ben je op zoek naar een partij die je kan helpen met het vinden van goede IT professionals? In deze blog geef ik je een praktisch inzicht over hoe een goed en succesvol executive search traject ingericht zou moeten zijn.

Lees meer
Lees meer over Hoe vind je een goed buro voor IT executive search