ratio pixel
Dolmans

Junior Functioneel Applicatiebeheerder @Dolmans in IJsselstein

Vacature Junior Functioneel Applicatiebeheerder @Dolmans

Dolmans levert door heel Nederland met 550 specialisten maatwerk bij calamiteiten en facilitaire diensten. De hoogwaardige diensten worden mede geleverd door middel van een goede automatisering.  

Door de groeiende (ICT) organisatie en door het toenemend belang van een sterke automatisering, is de vacature Junior Functioneel Applicatiebeheerder ontstaan. 

Profiel vacature Junior Functioneel Applicatiebeheerder 

Dolmans levert door heel Nederland met 550 specialisten maatwerk bij calamiteiten en facilitaire diensten. De hoogwaardige diensten worden mede geleverd door middel van een goede automatisering. 
Door de groeiende (ICT) organisatie en door het toenemend belang van een sterke automatisering, is de vacature Junior Functioneel Applicatiebeheerder ontstaan.
 
Profiel vacature Junior Functioneel Applicatiebeheerder 
Dolmans is bereid je voor deze vacature op te leiden.

Als Junior Functioneel Applicatiebeheerder ben je verantwoordelijk voor het beheren en optimaliseren van een aantal core-applicaties. Je werkt in een team met ervaren Applicatiebeheerders die je on-the-job zullen begeleiden.
Binnen Dolmans zijn de ICT-systemen/infrastructuur en het technisch applicatiebeheer belegd bij externe ICT-leveranciers. 

Dolmans Groep is een groep van verschillende bedrijven die bij de klant veelal op projectbasis samenwerken. Om die samenwerking goed te laten verlopen en om de klant goed te bedienen, is het inrichten en beheren van het applicatielandschap van groot belang.
De twee belangrijkste core-applicaties zijn AFAS en Promis.

Als Junior Functioneel Applicatiebeheerder worden je taken: 

  • Functioneel beheren van de applicaties 
  • Het, samen met de key-users, testen van de software voor oplevering
  • Trainen en opleiden van key-users

Je werkt in team met drie directe collega’s en rapporteert aan de Manager ICT.

Ideale Junior Functioneel Applicatiebeheerder 

Voor deze vacature van Junior Functioneel Applicatiebeheerder, komt Dolmans graag in contact met professionals die graag de stap naar Functioneel Applicatiebeheer willen maken. Je kan hierbij denken aan Applicatie Support of Technische Support Medewerkers

Dolmans biedt

  • Een marktconform salaris

  • 30 vakantiedagen, pensioen, reiskostenvergoeding en 8% vakantiegeld 

  • Een decemberuitkering van 3,85% 

  • Een zelfstandige functie, binnen een leuk team, met veel ruimte voor eigen inbreng  

  • De opleiding die nodig is, bijvoorbeeld in AFAS en Promis, voor het optimaal kunnen  uitvoeren van de functie van Applicatiebeheerder  

Referentienummer vacature Applicatiebeheerder @Dolmans in IJsselstein 

20240501 

Bekijk hier alle ict vacatures

Lees wat ICT Career kan betekenen op het gebied van IT werving en selectie en IT recruitment en mijn blogs over Applicatiebeheerder

Korte beschrijving

Vacature functioneel applicatiebeheerder bij Dolmans, IJsselstein, inrichten, optimaliseren en beheren van de core applicaties, directe betrokkenheid bij projecten en business